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  1. 市立名寄短期大学紀要(1990.3-2008.3)
  2. 第38巻

実習生の知識と技能の向上をはかり、自主的な実習能力を高める給食経営管理論実習室の設計

https://nayoro.repo.nii.ac.jp/records/681
https://nayoro.repo.nii.ac.jp/records/681
32a88ca2-e0b3-4162-a613-e1509374f426
Item type 紀要論文 / Departmental Bulletin Paper(1)
公開日 2013-10-25
タイトル
タイトル 実習生の知識と技能の向上をはかり、自主的な実習能力を高める給食経営管理論実習室の設計
言語 ja
タイトル
タイトル The Design of New Food Service Management Facilities that will Improve the Knowledge, Techique, and Independence of our Students
言語 en
言語
言語 jpn
資源タイプ
資源タイプ識別子 http://purl.org/coar/resource_type/c_6501
資源タイプ departmental bulletin paper
アクセス権
アクセス権 metadata only access
アクセス権URI http://purl.org/coar/access_right/c_14cb
著者 小平, 洋子

× 小平, 洋子

WEKO 179
CiNii ID 9000006947847

ja 小平, 洋子
市立名寄短期大学

ja-Kana コダイラ, ヨウコ

Search repository
著者別名 Yoko,KODAIRA

× Yoko,KODAIRA

WEKO 1333

en Yoko,KODAIRA
Nayoro City College

Search repository
抄録
内容記述タイプ Abstract
内容記述 市立名寄短期大学の4年制大学転換に伴い、管理栄養士養成課程を目指し給食経営管理論実習室の新築が決定した。本研究は、実習に関わる者の立場から、既存給食管理実習室の問題点を解消し、HACCPによる衛生管理に対応するような新給食経営管理論実習室を設計することを目的とした。 設計の目標は、HACCP対応の施設・整備、調理作業の流れに沿った作業動線、本学「給食経営管理論実習」の方法に適合した調理スペースの確保、食事環境の整備とした。設計図の段階では、目標は達せられた。
言語 ja
抄録
内容記述タイプ Abstract
内容記述 With the decision to have the Nayoro City College become a four year college, it was determined that we will need to build new food service management laboratory facilities for students in the food service management program. The purpose of this study was determine what the corrent problems are that are associated with the existing food service management laboratory facilities at our school and then to justify why there is an urgent need to build new food service management facilities that meet the HACCP sanitaion standards. The proposed desing for the new food service management facilities will follow the HACCP standerds for lines of operation, cooking space, and also the space and environment for food service management.The proposed facilities should also accommodate various practical aspects that will accommodate the "food service management theory and practice" that is taught in our school curriculum.
言語 en
書誌情報 ja : 市立名寄短期大学紀要
en : Bulletin of Nayoro City College

巻 38, p. 137-142, 発行日 2005-06
出版者
出版者 市立名寄短期大学
言語 ja
ISSN
収録物識別子タイプ PISSN
収録物識別子 09165975
書誌レコードID
収録物識別子タイプ NCID
収録物識別子 AN10183618
論文ID(NAID)
内容記述タイプ Other
内容記述 110007156459
言語 ja
関連サイト
識別子タイプ URI
関連識別子 https://cir.nii.ac.jp/crid/1520290884311217664
言語 ja
関連名称 CiNii
著者版フラグ
出版タイプ VoR
出版タイプResource http://purl.org/coar/version/c_970fb48d4fbd8a85
見出し
大見出し 研究ノート
言語 ja
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Ver.1 2023-06-20 14:16:19.990374
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