WEKO3
アイテム / Raw Chinese yam (Dioscorea opposita) promotes cecal fermentation and reduces plasma non-HDL cholesterol concentration in rats / nishimura_pdf
nishimura_pdf
ファイル | ライセンス |
---|---|
nishimura_pdf.pdf (516.5 kB) sha256 2b181f37720557ada1dee30bdccfd2d246096bfe4cc184add123339c0356f136 |
Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Unported (CC BY-NC-ND 3.0) |
公開日 | 2012-08-17 | |||||
---|---|---|---|---|---|---|
ファイル名 | nishimura_pdf.pdf | |||||
本文URL | https://nayoro.repo.nii.ac.jp/record/190/files/nishimura_pdf.pdf | |||||
ラベル | Raw Chinese yam (Dioscorea opposita) promotes cecal fermentation and reduces plasma non-HDL cholesterol concentration in rats. | |||||
フォーマット | application/pdf | |||||
サイズ | 516.5 kB |
Version | Date Modified | Object File Name | File Size | File Hash Value | Contributor Name | Show/Hide |
---|